Renlighet och trivsel med professionell städning

Att ha ett rent och trivsamt hem eller kontor är viktigt för både hälsan och välbefinnandet. Men det tar tid och energi att städa själv, särskilt om man har en hektisk livsstil. Därför är det en bra idé att anlita en professionell städfirma.

CleanHouse i Väst AB är en etablerad städfirma som erbjuder ett brett utbud av städtjänster, bland annat hemstädning, storstädning, fönstertvätt och kontorsstädning. Vi finns i Göteborg, Kungsbacka och Solna, och vi har lång erfarenhet av att skapa rena och trivsamma miljöer för våra kunder.

Hemstädning

Vår hemstädning är skräddarsydd efter dina behov och önskemål. Vi tar hand om allt från dammsugning och dammtorkning till rengöring av kök, badrum och sovrum. Vi kan också hjälpa till med andra uppgifter, till exempel tvätt, strykning och trädgårdsarbete.

Storstädning

En storstädning är en grundlig rengöring av hela hemmet, inklusive ytor som vanligtvis inte städas så ofta, till exempel tak, lister och ventilationssystem. Det är ett bra sätt att få bort smuts och damm som har samlats över tid, och det gör att ditt hem känns som nytt igen.

Fönstertvätt

Rena fönster gör att ditt hem eller kontor ser välskött ut. Vi använder moderna metoder och utrustning för att få dina fönster skinande rena.

Kontorsstädning

En ren och fräsch arbetsmiljö är viktig för både trivseln och produktiviteten. Vi erbjuder kontorsstädning som är anpassad efter dina specifika behov. Vi kan ta hand om allt från dammsugning och dammtorkning till rengöring av kök och toaletter.

Varför välja CleanHouse i Väst AB?

Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster till konkurrenskraftiga priser. Våra medarbetare är erfarna och noggranna, och vi använder oss av moderna metoder och utrustning. Vi är också måna om att ge våra kunder en god service.

Njut fritiden – låt CleanHouse i Väst AB ta hand om städningen!

Drömmer du om ett rent och skinande hem utan att behöva lyfta ett finger? Då är CleanHouse i Väst AB din lösning! Vi är din pålitliga partner för alla dina städbehov i Göteborg, Kungsbacka och Solna.

Hemstädning som gör skillnad:

Skräddarsydd efter dina önskemål – från lättare underhåll till djuprengöring.

Miljövänliga produkter och metoder för ett hälsosamt hem.

Flexibla scheman anpassade till din livsstil.

Trygga anställda med gedigen erfarenhet och fokus på kvalitet.

Storstädning – en boost för ditt hem:

Få bort smuts och damm som gömmer sig i skrymslen och vrår.

Vital inför vårfest, flytt eller bara en total omstart.

Vi tar hand om allt från fönsterputs till ugn och avlopp.

Njut av ett skinande resultat som ger ny energi.

Mer än bara städning:

Fönstertvätt – låt ljuset flöda in i ditt hem!

Trädgårdsarbete – få hjälp med gräsmattan, häcken och rabatterna.

Tvätt och strykning – spara tid och njut av välstrukna kläder.

100% nöjd-kund-garanti – vi garanterar ett resultat du älskar.

Konkurrenskraftiga priser och tydliga offerter.

Personlig service och nära kundkontakt.

Försäkring och ansvarsförbindelse för din trygghet.

Investera i ditt välbefinnande – boka din städning idag!

Besök vår hemsida eller ring oss för en kostnadsfri offert. Glöm städmoset, njut av livet – CleanHouse i Väst AB tar hand om resten!

https://www.cleanhousevast.se

0
0
January 1, 2024

Leave a Reply